تاثیر زیره در گوارش و سلامت انسان ها

زیره ادویه ای است که از دانه های گیاه زیره سیاه خراسان تهیه می شود.

بسیاری از غذاها از زیره سبز استفاده می کنند، به ویژه غذاهای مناطق بومی آن در مدیترانه و آسیای جنوب غربی.

زیره طعم متمایز خود را به فلفل، تامال و انواع کاری هندی می دهد. طعم آن خاکی، آجیلی، تند و گرم توصیف شده است.

علاوه بر این، زیره سیاه اسیاب زیره از دیرباز در طب سنتی استفاده می شده است.

مطالعات مدرن برخی از فواید سلامتی زیره را تایید کرده اند که به طور سنتی به آن ها معروف است، از جمله بهبود هضم و کاهش عفونت های ناشی از غذا.

تحقیقات همچنین فواید جدیدی مانند کاهش وزن و بهبود کنترل قند خون و کلسترول را نشان داده است.

این مقاله نه مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد زیره را بررسی می کند. هضم را تقویت می کند
رایج ترین استفاده سنتی زیره برای سوء هاضمه است.

در واقع، تحقیقات مدرن تأیید کرده است که زیره کوهی ممکن است به بهبود هضم طبیعی کمک کند.

به عنوان مثال، ممکن است فعالیت آنزیم های گوارشی را افزایش داده و به طور بالقوه هضم را تسریع کند.

زیره همچنین باعث افزایش ترشح صفرا از کبد می شود. صفرا به هضم چربی ها و برخی مواد مغذی در روده شما کمک می کند.

در یک مطالعه، 57 بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) پس از مصرف زیره کوهی خراسان غلیظ به مدت دو هفته علائم بهبود یافته را گزارش کردند.

  • منابع:
    1. 9Powerful Health Benefits of Cumin
  • تبلیغات:
    1. با استفاده از این محصولات از ورشکستگی جلوگیری کنید
    2. 10 نکته برای مدیریت مالی صحیح در معامله
    3. با خامه برای خود یک شام خوشمزه بپزید
    4. درست کردن آبگوشت با استفاده از زرشک