از نظر تغذیه ای، میوه مغز گردو اسرائیلی جزء ضروری گیاه در رژیم غذایی انسان است، زیرا حاوی هسته ارزشمندی است. میوه گردو به طور کلی از چهار قسمت مجزا تشکیل شده است.
لایه بیرونی چرمی سبز رنگ به پوسته یا پوسته معروف است. هنگامی که میوه درخت به طور کامل می رسد، مغز گردو ترک می خورد و پس از جداسازی دستی پوسته به مهره معروف است.
پوسته نام قسمت میانی میوه است که لایه ای سفت و بی اثر با رنگ قهوه ای روشن اطراف هسته است. برای آزاد شدن هسته، پوسته باید به صورت مکانیکی ترک شود.
همچنین مغز گردو آذرشهر یا گوشت به عنوان قسمت خوراکی میوه توصیف می شود که به طور گسترده توسط انسان مصرف می شود.
علاوه بر این، هسته توسط یک لایه نازک قهوه ای روشن پوشیده شده است که به پوست معروف است.
در مورد سایر مغز گردو خیس ۱۴۰۱ های درختی مانند بادام، این قسمت از مغز حاوی مقادیر بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. نتایج مشابهی برای پوست گردو گزارش شده است.
تصور می شود که ترکیبات آنتی اکسیدانی در این قسمت از میوه به عنوان عوامل محافظتی در برابر اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش شدید، آلودگی باکتریایی، ویروسی و قارچی عمل می کنند.
- منابع:
- تبلیغات: