بررسی ترکیبات موجود در کشمش

گونه‌های اکسیژن فعال (ROS) در ایجاد بیماری‌های دژنراتیو مختلف نقش دارند. آنتی اکسیدان های کشمش تیزابی ملایر پتانسیل زیادی برای جلوگیری و کاهش تشکیل این گونه ها دارند.

بنابراین، خوردن غذاهای غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به کاهش خطر ابتلا به این بیماری ها کمک کند. کشمش سبز ظرفیت آنتی اکسیدانی بسیار خوبی را در آزمایش‌های آزمایشگاهی و درون تنی نشان می‌دهد.

فعالیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی کشمش تاکستان عمدتاً از محتوای ترکیبات فنلی آن ناشی می شود. مطالعات متعدد ارتباط مثبتی بین ظرفیت آنتی اکسیدانی و محتوای فنل کل در کشمش نشان داده است.

پلی فنل های خاص کشمش سبز آفتابی مانند کاتچین، پروسیانیدین ها و کورستین با فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی مرتبط هستند.

کشمش به عنوان غذای جامد در آنهایی که مورد مطالعه قرار گرفت:

با بالاترین محتوای فنل کل (میلی گرم بر کیلوگرم)

(کشمش > ترهانا > آلو سیاه خشک > زردآلو خشک > انگور قرمز > پاپریکا تازه > انگور > خمیر پاپریکا > تازه یافت شد. آلو سیاه > گزنه > گیلاس > ترشی پاپریکا > زردآلو تازه).

علاوه بر این، ارتباط بین فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی کل نشان داده شد.

  • منابع:
    1. ?Is Eating Raisins Healthy
  • تبلیغات: 
    1. کشف ظروف مسی با طرح کوروش در اعماق اقیانوس آرام
    2. با مصرف روغن بنفشه دیگر از تیرگی پوست خود رنج نبرید!
    3. به راحتی می توانید با استفاده از زرشک نقاشی بکشید
    4. به آلمان مهاجرت کنید و به ثروت کلان برسید