برنج کامفیروز فارس می تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا قند خون خود را کنترل کنند.
با شاخص گلیسمی 64، برنج سفید بیشتر از برنج قهوه ای با شاخص گلیسمی 55، قند خون را افزایش می دهد.
مطالعات متعدد نشان داده اند که مصرف زیاد برنج سفید با افزایش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است.
برنج آرسنیک را بیشتر از سایر غلات انباشته می کند زیرا برنج در آب رشد می کند میتوانید آرسنیک موجود در برنج را با آبکشی و پختن آن با آب اضافی کاهش دهید.
روش سنتی تهیه برنج نیاز به یک فنجان برنج تا دو فنجان آب دارد برای حذف بیشترین آرسنیک از برنج، آن را مانند ماکارونی بجوشانید و وقتی برنج تمام شد، آب اضافی آن را آبکش کنید.
اگر زمان پخت طولانیتر برنج قهوهای برای شما مشکلساز است، یک دسته بزرگ بپزید و اضافی را فریز کنید.
همچنین می توانید با استفاده از زودپز زمان پخت را کوتاه کنید.
با تمام انواع برنج آزمایش کنید برای سالمترین غذاها، برنج را با سایر غذاهای غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات ترکیب کنید.
غلات کامل مانند برنج قهوه ای حاوی فیبر بیشتری نسبت به غذاهای فرآوری شده هستند.
فیبر می تواند کلسترول را کاهش دهد و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهد. از آنجایی که فیبر باعث می شود احساس سیری کنید، ممکن است حفظ وزن سالم برای شما آسان تر باشد.
روش های آسان برای استفاده از برنج پخته یا باقی مانده برنج.
سبزیجات خرد شده و گوشت پخته شده یا توفو را در تابه تفت دهید، سپس برنج پخته شده را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
با ریختن یک فنجان برنج پخته شده در سوپ، حجم آن را به سوپ اضافه کنید.
یک مشت برنج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.
برای یک کاسه برنج گیاهی آسان، یک فنجان برنج پخته شده، ½ فنجان لوبیا پخته شده، ½ فنجان سالسا و یک مشت سبزی را با هم مخلوط کنید.