سایر مواد افزوده شده به پاستا نیز کاهش پاسخ گلیسمی را نشان داده اند و برخی مطالعات مورد بحث قرار گرفته است.
آرد لوپین حاوی پروتئینی به نام ϒ-conglutin است که نشان داده شده است که گلیسمی را در انسان کاهش می دهد و عصاره غنی شده با این پروتئین به ماکارونی اضافه شد (125 میلی گرم پروتئین خالص در 100 گرم ماکارونی) که به موش های هیپرگلیسمی داده شد.
غذای نپخته به مدت سه هفته پاستا چیکن آلفردو غنی شده با پروتئین ϒ-کنگلوتین منجر به کاهش مصرف غذا و کاهش قند خون شد.
نویسندگان خاطرنشان کردند که نتایج آنها می تواند تحت تأثیر محتوای کربوهیدرات کمتر در وعده غذایی لوپین نسبت به شاهد باشد و اینکه پاستا ایتالیایی ساده قبل از تغذیه پخته نشده است زیرا پایداری پروتئین ϒ-conglutin می تواند تحت تأثیر قرار گیرد.
نویسندگان پیشنهاد کردند که این به دلیل وجود پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای در آرد نخود است که به هضم آنزیمی مقاوم هستند.
فیبرهای غذایی محلول مانند β-گلوکان، صمغ گوار، پسیلیوم و آلژینات می توانند افزایش گلوکز پس از غذا را کاهش دهد به دلیل خواص ویسکوزیته خود که سرعت تخلیه معده را تنظیم می کند.
پاسخ انسولین 11 مرد سالم تغذیه شده با پاستا فتوچینی پستو با فیبر بالا ساخته شده از 40 درصد آرد جو سرشار از β-گلوکان با ماکارونی معمولی آرد گندم مقایسه شد.
کربوهیدرات آهسته تر از پاستا اسفناج وگان با فیبر بالا با کاهش پاسخ انسولین جذب شد .
- منابع:
- تبلیغات: